Υπηρεσίες | Glaros Hellas
15751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15751,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Υπηρεσίες

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η Γλάρος διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών – ψυγείων, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καλύψει με ταχύτητα αξιοπιστία και ασφάλεια παραγγελίες των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα
Παράλληλα για το κομμάτι των εξαγωγών μας έχουμε στελεχώσει ένα άρτια εξοπλισμένο τελωνειακό τμήμα που αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει, το σύνολο των αναγκαίων διατυπώσεων με υπευθυνότητα και συνέπεια.
Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την πλήρη τεχνολογική υποστήριξη και πάνω απ’ όλα τη διάθεση να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας η Γλάρος μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις σύγχρονες απαιτήσεις του εμπορίου.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Η Γλάρος για τρεις δεκαετίες έχει τροφοδοτήσει, με απόλυτη συνέπεια και επιτυχία, κορυφαίες ελληνικές και ξένες ναυτιλιακές εταιρείες, μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, νοσοκομεία, κατασκηνώσεις, τις μεγαλύτερες εταιρείες catering του ελλαδικού χώρου που ασχολούνται με τροφοδοσίες αεροσκαφών και δεξιώσεις καθώς και εστιατόρια.
Η προβολή των ελληνικών προϊόντων διατροφής και της αξίας της ελληνικής γαστρονομίας αποτελεί μία από τις καινοτομίες που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας. Με την προώθηση της ελληνικής κουζίνας, μέσω των εμπορικών μας αντιπροσώπων ανά τον κόσμο, έχουμε δώσει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους να γευθούν τις μοναδικές γεύσεις της πατρίδας μας, να τις εκτιμήσουν και να τις λατρέψουν.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ναυτιλιακές εταιρείες
Αεροπορικές εταιρείες
Ξενοδοχεία & Catering
Νοσοκομεία
Super Market
Δημόσιες Υπηρεσίες