Νοσοκομεία | Glaros Hellas
15745
page-template-default,page,page-id-15745,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η εταιρεία Γλάρος, 31 χρόνια στον κλάδο του εφοδιασμού έχει καταξιωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα για τον τομέα της.
Οι ευχαριστημένοι πελάτες εξακολουθεί να παραμένει ο βασικός στόχος της εταιρείας μας. Επιβράβευση αυτής της πολιτικής υπήρξε η πιστοποίηση κατά ISO 9001 2000 από την διεθνούς φήμης εταιρεία HACCP.

Η Γλάρος πιστή στο πνεύμα της εξέλιξης διατηρεί σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι  οποίες περιλαμβάνουν αποθηκευτικούς χώρους, ψυκτικούς θαλάμους και  γραφεία διοίκησης στον Σκαραμαγκά. Το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών και οι διαρκείς ποιοτικοί έλεγχοι, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Παράλληλα, η ανάπτυξη ενός πλήρους μεταφορικού δικτύου με ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία εγγυώνται την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια στην διεκπεραίωση των παραγγελιών που δέχεται από τους πελάτες της.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τις ανάγκες σας και εμείς θα είμαστε δίπλα σας να σας δώσουμε την καλύτερη λύση!

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εφοδιασμού προϊόντων και τροφίμων.