ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ | Glaros Hellas
15736
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15736,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Γλάρος ιδρύθηκε πριν από 43 χρόνια στον Πειραιά, από τον Σωτήρη Ντούρο. Από το 1974 έως σήμερα έχει αναπτύξει τις δραστηριότητες της καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τον εφοδιασμό των πλοίων, το catering, τις εισαγωγές και εξαγωγές.

 

Το όραμα του Σωτήρη Ντούρου ήταν να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες του, αυτοί να είναι ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους παρέχει και να βλέπει χρόνο με τον χρόνο την επιχείρηση του να μεγαλώνει και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών.

 

31 χρόνια έπειτα από την ίδρυσή της οι αξίες αυτές παραμένουν αναλλοίωτες. Σήμερα η Γλάρος έχει καταξιωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και για τον τομέα της. Οι ευχαριστημένοι πελάτες εξακολουθεί να παραμένει ο βασικός στόχος της εταιρείας. Επιβράβευση αυτής της πολιτικής υπήρξε η πιστοποίηση κατά ISO 9001 2000 από την διεθνούς φήμης εταιρεία HACCP.

Η Γλάρος πιστή στο πνεύμα της εξέλιξης διατηρεί σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν αποθηκευτικούς χώρους, ψυκτικούς θαλάμους και γραφεία διοίκησης στον Σκαραμαγκά. Το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών και οι διαρκείς ποιοτικοί έλεγχοι, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Παράλληλα, η ανάπτυξη ενός πλήρους μεταφορικού δικτύου με ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία εγγυώνται την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια στην διεκπεραίωση των παραγγελιών που δέχεται από τους πελάτες της.

 

Στη Γλάρος πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας είναι η ψυχή της εξέλιξης μας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Με ομαδικό πνεύμα και με την αρτιότερη τεχνική υποστήριξη το προσωπικό είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών μας. Με σεμινάρια και ειδικά επιμορφωτικά προγράμματα φροντίζουμε, ώστε οι εργαζόμενοι στη Γλάρος να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις σε έναν κόσμο που κινείται με γρήγορους ρυθμούς και υψηλές απαιτήσεις.